е най-новата романтична поредица, чиито епизоди ще се излъчват

...
  е най-новата романтична поредица, чиито епизоди ще се излъчват
Коментари Харесай

Горчиво-сладка е любовта в най-новия премиерен сериал по DIEMA FAMILY

  е най-новата сантиментална поредност, чиито епизоди ще се излъчват всяка събота и неделя от 18.00 ч. в ефира на. Премиерният за България сериал ще заплени феновете с историята на едно нормално момиче, което мечтае да има собствен личен ресторант. Пътят към сбъдването на тази фантазия е посипан с перипети, само че и гарниран с най-важната съставна част – любовта.
 Горчиво и сладко NOVA
В ролята на основната героиня Назлъ влиза надарената актриса Йозге Гюрел , която феновете познават от хитовата сантиментална поредност. В облика на нейн екранен сътрудник феновете на сантименталния род ще видят артиста Джан Яман, който има мощна харизма и е измежду откритията на сериала.
 Горчиво и сладко NOVA
Запленяващата история на „ Горчиво и сладко “ споделя за упоритостта на красивата Назлъ да стане професионален готвач и да отвори собствен личен ресторант. За да е в помощ на околните си, Назлъ стартира работа като готвач в дома на загадъчен богат предприемач. Задачата й е да подготвя вечеря за мъжа, чиято идентичност не знае, и да си потегля от вкъщи му преди той да се прибере. Отношенията им стартират със забележки и непрекъснати спорове. Ферит мисли, че новият готвач е остаряла и твърдоглава жена, а Назлъ си показва шефа си като богат и остарял предприемач. Един ден обаче пътищата им се пресичат. Следва поредност от недоразумения и съвпадения, които ще изправят Назлъ и Ферит пред комплицирана обстановка, за която и двамата не са готови.-->
 Горчиво и сладко NOVA
Междувременно Дениз (в ролята Хакан Курташ), най-хубавият другар на Ферит, се среща с Назлъ . За разлика от сдържания му другар, Дениз е с топъл и отзивчив манталитет. Той и Назлъ се схващат доста добре и бързо се сприятеляват. За един от двамата обаче другарството им бързо ще прерасне във влюбване.
 Горчиво и сладко NOVA
Ще успее ли Назлъ да реализира фантазията си? И коя обич ще избере най-после – положителния темперамент или пристрастеността? Зрителите ще имат опцията да проследят в премиерния сантиментален сериал - от 2 юни, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР